JV ASEMA.FI

gallery/business_group2logo
Maa- ja piharakentamisen ammattilainen

Tietoa meistä

 

Teemme työtä yli 10 vuoden kokemuksella ja yhtiömme kehittyy ja kasvaa jatkuvasti. Tarjoamme monipuolisia palveluita maarakennusalalla ja tavoitteenamme on tarjota paras ratkaisu joka auttaa kaikkia. Yrityksemme on perustettu 2012. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, täytä yhteydenottolomake sivuillamme.

 

Toimialueeseemme kuuluu pääsääntöisesti Länsi-Uusimaa, mutta suhtaudumme tarjouspyyntöihin tapauskohtaisesti. Toimialueemme kunnittain on Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Sipoo, Porvoo, Kerava, Tuusula, Nurmijärvi, Vihti, Lohja ja Kirkkonummi.

 

Maarakennus

 

Teemme monipuolisesti kaivuu- sekä maansiirtotöitä. Töihimme kuuluvat esimerkiksi salaoja- ja sadevesi saneeraus kohteet, sekä uudistamme jätevesijärjestelmiä uusien säädösten mukaisiksi. Kaapeli- ja varausputki asennukset tai kunnallistekniikka työt. Teemme työt nykyajan työmenetelmillä ja säädösten mukaisesti.

 

Meidän kautta onnistuvat myös erilaiset maisemointi- ja raivaustyöt. Purkutyöt sekä maanpaineseinät, tukimuurit yms.

 

 

Piharakentaminen

 

Suoritamme pihakivetyksiä, myös pohjatöineen sekä rakennamme puutarha vajoista lähtien aina aitaan asti kaikki pihan lisärakennukset ja lasten leikkitelineet/välineet.

 

Mullan levitys, sekä nurmen siementen levitys. Kauttamme myös siirtonurmi asennukset.

 

 

Erikoiskohteet

 

Suoritamme myös erikoislaatuisia kohteita, kuten kellari- ja parkkihallityöt, pilaantuneen maankaivuutyöt, ahtaan tilan työt. Pyrimme aina kehittämään erilaisia työkaluja sekä menetelmiä, jotta nämä erikoiskohteetkin olisivat tehokkaasti suoritettu.